Your search results

O nama

logoPosredovanje pri prodaji i kupovini nekretnina na području Bijeljina i okolina

Agencija “Moj dom” se nalazi u ulici Dositeja Obradovica 1 pored picerije Alo Alo.

U agenciji je zaposlen agent Snježana Rakić sa važećom licencom izdatom od strane Ministarstva trgovine i Turizma Vlade Republike Srpske i posjeduje uvjerenje o položenom stručnom ispitu za obavljanje poslova posredovanja u prometu nepokretnosti.

Kvalitetno i sigurno poslovanje po principu – PREPORUKA JE NAJBOLJA REKLAMA , doprinelo je višegodišnjoj uspešnoj saradnji sa stalnim klijentima , kao i konstantnom uvećanju poslovanja sa novim klijentima. Od samog osnivanja bavi se posredovanjem u prometu nepokretnosti, kako u kupoprodaji nepokretnosti, tako I u izdavanju i zakupu stambenih jedinica i poslovnog prostora.

Obaveza Agencije je da organizuje promet nekretnina na način da zainteresovanim potencijalnim kupcima pruži sve neophodne informacije o nekretnini I da sarađuje sa drugim stručnim licima koje se bave prometom nekretnina(notari, procjenitelji, advokati) kako bi se unaprijedili I osigurali najbolji interesi klijenta, kako prodavca, tako i kupca.

Mi smo tu da prodavcu obezbedimo najbolju moguću reklamu za njegovu nekretninu na web stranicama interneta i u sredstvima javnog informisanja , da izvršimo stručnu procenu tržišne vrednosti nekretnine, kao i da ga obaveštavamo o stanju iste na tržištu.

Kupcu obezbeđujemo prezentaciju I razgledanje velikog broja nekretnina, vršimo pregled vlasničke dokumentacije uz pomoć notarskih agencija i pružamo administrativnu pomoć oko kompletiranja neophodne dokumentacije I sprovođenja uknjižbe kupljene nepokretnosti u državnim institucijama.

Tu smo da vršimo pregovore i pripremu za zaključivanje Ugovora o kupoprodaji na obostrano zadovoljstvo i kupca i prodavca.

Imamo saradnju sa većinom poslovnih banaka u kojima kupac može realizovati stambeni kredit .

Naša najbolja reklama su zadovoljni kupci i prodavci.Budite i Vi jedni od njih, ukažite nam svoje poverenje uz obostrano zadovoljstvo.

Dođite u MOJ DOM da pronađete dom za sebe I svoju porodicu

Srdačno Vaša,

Agencija za nekretnine “MOJ DOM”
Snježana Rakić s.p.

Majvička 29 ,
76300 Bijeljina, BiH
Mob: 066/316-066

066/345-666

[email protected]

Posrednik je upisan u Registar posrednika Ministarstva trgovine i turizma pod reg. brojem 19/22